Zenék

2013. szeptember 4., szerda

Inuyasha mozifilm 1 - Időtlen szerelem (Movie 1)


A történet főhősei Kagome és Inuyasha. Szokásos módon ékköveket keresnek, így indul a történet. De hamarosan összefutnak egy Menomaru nevű szellemmel, aki meg akarja szerezni a Tetsusagai-t. Nem sikerül neki, ezért elrabolja Kagomét, hogy csaléteknek használja. A biztonság kedvéért pedig egy varázslattal a szolgájává teszi. Bár ez csak később derül ki.

Tudni kell, hogy ez a Menomaru egy 200 éve élt hatalmas kínai szellem fia. De mikor ez a szellem, Hyouga Japánba jött, Inuyasha apja fogságba ejtette. Így egy hatalmas fában lett elzárva. Ez egy Időfa. De miután Kagome ebbe a világba érkezett, és darabokra törte a Négy lélek ékkövét, egy szilánk ebbe a bizonyos Időfába fúródott. Így tudott Menomaru kiszabadulni a fogságából. Csak egy kis hiba csúszott a számításaiba, mikor azt hitte, elveheti Inuyashától a kardot. Azt ugyanis védőpajzs védi, ami csak a fél szellem számára teszi használhatóvá az agyarat. Így került a képbe Kagome elrablása.

Menomaru ügyesen manipulálva Inuyashát, kiszabadíttatja vele apját. A szellemnek ugyan már nincs teste, de az ereje még töretlen. Így a japán szellem elkezdheti felemészteni apja hagyatékát. A cél, hogy megsemmisítsék az új Hyouga-samát.

Találkozhatunk Mirokuval, Sangoval, Shippoval, Kaede anyóval és Myougával is. Mind együtt harcolnak a félelmetes erejű Menomaru ellen. Persze több szerepük is van. Mindegyikükhöz fűződik valamilyen mellékszál, ami még izgalmasabbá teszi a mozit. De feltűnik Sesshomaru-sama, Rin, Yaken és Kikyo is.

Műfaj: akció, dráma, fantasy, romantikus, vígjáték


Kiadás éve: 2001





Itt nézhető:

 Inuyasha Movie 1. (Időtlen Szerelem)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése